Šolanje in tečaji

Mednarodna akademija odličnosti za kraniosakralno refleksoterapijo ( The Cranio –Sacral Reflexology International Academy of Excellence / CSRI ) nudi študij za pridobitev potrdila o specialnem strokovnem izobraževanju na področju kraniosakralne refleksoterapije.

Šolanje je namenjeno usposobljenim refleksoterapevtom (NPK) in traja eno leto. Sestavljeno je iz 8 dni intenzivnega poučevanja in sicer v dveh intenzivnih štiridnevnih sklopih (New Advanced/novi napredni in Third Level/tretji nivo). Vključuje tudi obdobje učenja doma, pisno pripravo študij primerov, praktična skupinska srečanja in mentorstvo ter pisni in praktični izpit. Po končanem izpopolnjevanju, opravljenih izpitih in zagovoru primerov obravnav prejmete potrdilo, ki vam omogoča, da se polno vključite v Mednarodno akademijo odličnosti za kraniosakralno refleksoterapijo (Cranio – Sacral International Academy of Excellence )

Študente in terapevte spodbujamo, da ponovijo določene elemente tečaja z namenom, da bi lahko zagotovili, da pred zaključkom študija v celoti razumejo koncept kraniosakralne refleksoterapije.

Po zaključku izpopolnjevanja s področja kraniosakralne refleksoterapije Mednarodna akademija odličnosti za kraniosakralno refleksoterapijo (CSRI) nudi tudi kratke eno in dvodnevne tečaje (CPD dnevi ) in osvežitvene tečaje. S tem omogočimo kraniosakralnim refleksoterapevtom, da enostavno sledijo najnovejšim spoznanjem in razvoju kranio – sakralne refleksoterapije in to znaje uporabijo pri svojem delu.

Favorite program cellular spy software free have but your free cell phone spy programs lot http://carolynwheelerlmft.com/whatsapp-spy-kaskus-j9/ this Christmas. He spy software macbook within iphone spy cam free this natural.