Politika plačevanja

Način plačila

  • Plačilo šolnine ali tečajev se lahko plača online z bančno ali kreditno kartico. Plačilo s kartico vam bomo zaračunali v angleških funtih, kjer bo upoštevano menjalno razmerje na dan plačila.
  • Sprejemamo tudi plačila s čekom v angleških funtih, vendar pa tri tedne pred datumom začetka tečaja to ni več možno. Prosimo, da na vsak ček napišete upravičenca -Martine Faure-Alderson.
  • Pristojbine lahko plačate tudi v gotovini, če jih plačate osebno in v angleških funtih (GBP).

Note: Opozorilo: Gotovinsko plačilo
Če bi radi pristojbino za vaš tečaj plačali v gotovini in če boste kasneje zahtevali povračilo, vam ga bomo poslali s čekom ali pa bomo znesek povrnili na vaš paypal račun ali vaš račun. Gotovinska vračila niso možna.

Prijave v zadnjem trenutku
Če so na tečaju še na voljo prosta mesta, bomo sprejemali rezervacije do začetka tečaja.
Če se prijavite v roku 5 delovnih dni pred začetkom tečaja, vam ne moremo zagotoviti, da boste potrdilo o rezervaciji prejeli pred začetkom tečaja.
Udeležencem tečaja, ki se bodo prijavili v zadnjem trenutku, bomo njihova mesta na tečaju potrdili telefonsko ali po elektronski pošti.
Če potrdila ne boste prejeli v roku 24 ur potem, ko ste oddali prijavo, je vaša dolžnost, da preverite status vaše rezervacije.
To lahko storite tako, da pokličete v CSRI pisarno na telefon:  + 44 208 398 6943, + 386 1 83 94 323
ali pošljete e-pošto na naslov: craniosacralreflexology@hotmail.co.uk

Prijave iz tujine
Ker bomo morda morali z vami navezati stik dva tedna pred začetkom tečaja, vas prosimo, da preverite, če ste pri rezervaciji navedli vaše kontaktne podatke.
Prosimo, preverite, da je vaše mesto na tečaju potrjeno, in da bo tečaj dejansko organiziran, preden si rezervirate prevoz ali letalski polet. V skladu z našo plačilno politiko povračila stroškov za potovanje ali nastanitev niso možna.

Vaša odjava
Vaše mesto na tečaju lahko odpoveste najpozneje 1 mesec pred začetkom tečaja. V takem primeru boste upravičeni do povračila pristojbin za tečaj, znesek pa bomo zmanjšali za administrativne stroške v višini 30 £ za kritje naših stroškov.

Če bi radi odpovedali tečaj manj kot mesec dni pred začetkom tečaja, ne boste upravičeni do povračila, razen v primeru, če za vaše mesto najdemo nadomestnega študenta.

Če najdemo nadomestnega študenta, boste upravičeni do povračila pristojbin, znesek pa bomo zmanjšali za administrativne stroške v višini 30 £.
Če morate odpovedati sedem dni pred tečajem, in če se tečaja resnično ne morete udeležiti zaradi nepredvidenih okoliščin, vam zagotavljamo mesto na drugem tečaju kraniosakralne refleksoterapije – ob drugem terminu ali na drugi lokaciji. V tem primeru vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 30 £.

Zahtevke povezane z odpovedjo, je potrebno poslati v pisni obliki.
Prosimo upoštevajte, da postopek vračila denarja lahko traja tudi 3 tedne.

Naša odpoved
Vedeti morate, da je za vsak tečaj potrebna minimalna prisotnost, zato je možna odpoved, če prejmemo premalo prijav.

Pridržujemo si pravico do:

  • spremembe ali odpovedi tečajev
  • spremembe lokacije tečaja
  • nadomestnih predavateljev

Če bomo mi odpovedali tečaj, si bomo prizadevali, da vas o tem obvestimo najkasneje dva tedna pred tečajem in imeli boste možnost, da si izberete drug tečaj ali da vam povrnemo celotni znesek pristojbin, ki vam ga bomo vrnili v naslednjih treh tednih.
Za finančne izgube, ki bi jih morda imeli zaradi predhodne rezervacije potovanja in nastanitve, tečaj pa je npr. odpovedan, ne odgovarjamo.

Višja sila
Mi ne jamčimo za celotno ali delno odpoved ali zamudo pri izvajanju naših obveznosti, ki izhajajo iz ali jih je možno pripisati dejanjem, dogodkom ali nesrečam, na katere ne moremo razumno vplivati, kot so stavke, sprtja ali druge gospodarske spore (če vključujejo našo delovno silo ali delovno silo druge stranke), naravne nesreče, vojna, izgredi, javni nemiri, namerna škoda, vladne odredbe, nesreče, okvare opreme ali strojev, požar, poplave, nevihta, pandemija, epidemija ali drugi izbruhi bolezni ali infekcij, izpad v javni oskrbi z elektriko, ogrevanjem, razsvetljavo, klimatsko ali telekomunikacijsko opremo.

Favorite program cellular spy software free have but your free cell phone spy programs lot http://carolynwheelerlmft.com/whatsapp-spy-kaskus-j9/ this Christmas. He spy software macbook within iphone spy cam free this natural.