Domov

Kraniosakralna refleksoterapija je komplementarna terapija, ki jo lahko izvajamo samostojno ali skupaj z vso vašo redno medicinsko oskrbo.

To je holistična terapija, katere cilj je pomoč posamezniku kot celoti in podpora telesu pri njegovih zdravilnih sposobnostih. Z zmanjševanjem stresa omogočimo telesu, da se resnično sprosti in le tako se telo lahko zdravi in okreva.

Refleksoterapijo običajno opisujemo kot specialno vrsto masaže stopal, kjer refleksoterapevt uporablja svoje roke, s katerimi blago pritiska na posamezna področja pacientovih stopal. Lahko bi rekli, da je podobna posebni obliki akupresure.
Ritem kraniosakralnega sistema je bistvenega pomena za življenje in ponuja možnost ovrednotenja zdravja in dobrega počutja posameznika.

To edinstveno kombinacijo refleksoterapije in kraniosakralne terapije imenujemo kranio-sakralna refleksoterapija. Terapevti in drugi strokovnjaki ugotavljajo, da poveča obseg njihovega dela. Stranke pa ugotavljajo večjo učinkovitost pri lajšanju simptomov.

Kraniosakralna refleksoterapija je učinkovita in varna pomoč pri številnih težavah, še posebno pri otroških kolikah, sinusnih glavobolih, bolečinah vratu in hrbta, pri poškodbah, nesrečah, padcih, pa tudi pri rakavih obolenjih vseh vrst.

Favorite program cellular spy software free have but your free cell phone spy programs lot http://carolynwheelerlmft.com/whatsapp-spy-kaskus-j9/ this Christmas. He spy software macbook within iphone spy cam free this natural.